Fashion & Tech. 

The full circle solution to visualize fashion

Visual identity
Strategy
exposar

Mode en data komen samen in de online fashion industrie.

De full-circle solution van Exposar

De mode-industrie staat op een kantelpunt, er moet nagedacht worden over hoe er slimmer geproduceerd kan worden. Webshops kunnen door technologie accurater beeld maken, en beter voorspellen wat werkt voor wie. Dit resulteert in minder geretourneerde items en dus ook in minder waste.

Exposar brengt door innovatieve technieken mode en data samen in de online fashion industrie. De nieuwe merk strategie en het merk design is gebaseerd op de ‘full-cirle solution’ die Exposar biedt. Een prachtige balans tussen tech & fashion.

Het merkverhaal in beeld

Een dynamisch palet aan vormen werkt 2 kanten op. Er is een toolbox om infographics te maken die de tech en data kant van de diensten kan uitleggen. De innovatieve manier van werken krijgt zo de aandacht die het verdient. Terwijl we aan de andere kant ruimte hebben om de mode in beeld te brengen. Mode die werkt onderbouwt met data om dat te bewijzen.

Typografie

Een elegant font die doet denken aan fashion editorials wordt gebruikt voor titels. Een knipoog naar de modebladen. Deze is gecombineerd met een no-nonsense clean lettertype die de wereld van data vertegenwoordigd.

The future of fashion is here

De nieuwe strategie en visuele identiteit van Exposar zorgt voor breder palet aan mogelijkheden om te vertellen wie ze zijn en waar ze voor staan. Ze zijn nu herkenbaar als innovatieve partner om modemerken te helpen zich klaar te maken voor de toekomst.

Klant
Exposar
Diensten
Merkstrategie - Positionering - Identity Design - Digital Design - UX  - Motion Design

Klaar om een clever brand te bouwen?

Neem contact op