Wij veranderen ambitieuze bedrijven in Clever Brands

Henry Handsome is in the business of beauty. Ons werk is een verbond tussen gevoel en verstand. Knap, en ook nog goed bedacht. De vlinders in je buik én het stemmetje in je achterhoofd. Want als je het ons vraagt, is iets pas mooi als het werkt en werkt iets pas als het mooi is.

De nieuwe generatie ondernemers zet innovatieve ideëen en diensten in om de wereld slimmer te maken, en mensen verder te helpen.

Als strategische partner creëren we van die ondernemende kracht en positieve energie een Clever Brand met karakter.

Die balanceer-act tussen business en beauty wordt uitgevoerd door een team waarin creatieve geesten en georganiseerde denkers elkaar in evenwicht houden. Een unieke aanpak van businesswise denken, creativiteit en design. Dát noemen we clever design.

Clever Brand Process -
Clever Brand Process -
Clever Brand Process -
Clever Brand Process -

A Clever Brand dreams, creates & then accelerates

Dream

In de business of beauty begint alles met ambitie. Want alleen de vonk die jouw onderneming in beweging brengt, kan ook op anderen overspringen. Het is je groeiversneller én je verbindende kracht.

Wij geloven in oprechte mensen en merken die dromen over een positieve impact op de wereld. En niet doen alsof. Zij krijgen onze maximale inzet om samen die droom waar te maken.

Create

Als de strategische kaders zijn gesteld, starten we met concept en design. Memorabele merken worden niet in één dag bedacht, maar zijn slim begonnen: met een strategisch en creatief fundament om op te bouwen.

Wij geloven dat de kracht van concept en design jouw merk vleugels kan geven. Je merk is je ambassadeur als jij er niet bent, het vertelt jouw verhaal in een pakkend en karaktervol beeldverhaal en geeft daarmee de energie door.

Accelerate

Je hoort weleens dat een goed merk voor je aan het werk gaat, maar zo werkt het niet. Zie het liever als werk in uitvoering. Een sterk merk vraagt om continu fijn slijpen, leren en ontwikkelen. Met de juiste aandacht gaat je merk helpen je beauty te vergroten en je groei te versnellen.

Ready to get clever?

Neem contact met ons op
Accelerate - Accelerate -
Accelerate - Accelerate -
Accelerate - Accelerate -
Accelerate - Accelerate -

Een Clever Brand werkt continu aan zichtbaarheid

Je onderneming heeft de vaart er goed in, je ambities zijn hoog en je bent klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Met een Clever Brand kom je er. Want als je zijn kracht maximaal benut, kun je waarmaken wat je wilt. We bouwen een merk dat je groei structureel versterkt, want Henry snapt je business én je merk.

Met ons Clever Brand Program ontwikkelen we Handsome merken die karakter hebben en die je bedrijf structureel helpen groeien. We zijn er voor de lange termijn, van dag tot dag. Als het designteam dat je altijd al had willen hebben. Jouw creatief geweten. Partners in crime. Een team van doeners met vele handen. Samen werken we structureel aan een merk dat bruist van het leven. Klaar om je merk te laten zien aan de wereld? We horen graag alles over je ambitie.

Een Clever Brand brengt energie in het team en op de werkvloer.

Accelerate

Wij definiëren 3 lijnen op basis waarvan we de samenwerking organiseren

1. Strategisch

We denken met je mee over het grote plaatje van jouw organisatie en delen onze kennis over trends en tendensen in jouw sector. Onze merkstrategen en businessprofessionals leren je merk en je markt door en door kennen, zodat je strategie en propositie steeds verder kunnen worden aangescherpt.

2. Tactisch

Vanuit deze lijn coördineren we het uit te voeren werk, zorgen we voor de planning en beschikbaarheid van de juiste mensen en bewaken we planning en budget.

Welke doelen wil je binnen afzienbare tijd behalen? Wie wil je bereiken? En wat moeten we daarvoor doen? Samen beslissen we welke middelen we ontwikkelen en hoe we die inzetten. Afhankelijk van de situatie haken we creatievelingen, communicatieprofessionals, marketeers, makers en planners aan.

3. Operationeel

Deze fase draait om project en praktijk. Om mooie dingen maken, die naar buiten brengen en voortdurend monitoren of alles werkt zoals we dachten.

Goed samenwerken en doorgaan tot alle puntjes op de i staan is de opdracht. Laat dat maar aan onze designers, DTP’ers, projectmanagers, webbouwers en ontwikkelaars over.

Strategisch
Tactisch
Operationeel

Als je dicht bij jezelf blijft, onderscheid je je altijd van concurrenten.

‘Henry heeft ons op scherp gezet! Het merk Synetic meer bravoure gegeven en haakjes gecreëerd waar we onze communicatie en performance marketing nu zelf mee op kunnen tuigen. Henry is niet alleen strategisch en creatief, maar onderneemt ook echt mee!’
Joost Appers
Co-Owner Synetic
Naar de case
Dream

Onze denkers en makers gebruiken hun expertise om te bouwen aan jouw Clever Brand. Lees meer over onze skills.

‘A display of character’

Bekijk alle cases
1
5