Muis volgende pijlen in huisstijl van Amsterdams pr bureau nxt agency

NXT Agency maakt van organisaties die vandaag een positieve impact hebben de kennisleiders van morgen.

Visual identity
Strategy
nxt agency

We help gamechangers 
to become Thought Leaders

NXT Agency. 

De Thought Leader van 
Thought Leadership.

Als je een kennisgebied claimt en domineert, creëert dat de potentie voor groei. Dat is wat de klanten van NXT pr agency, willen. Ze willen een top of mind positie nemen, een positie die hoger is dan die van de concurrentie. NXT Agency is er om gamechangers te inspireren, te begeleiden en ze te tillen naar het niveau van een Thought Leader. Zo positioneerden we NXT als De Thoought Leader van Thought Leadership.

Practice what you preach

Vanuit de strategische sessie stelde Henry een aantal insights vast waarbij het begrip 'Practice what you preach' de basis vormde voor de merkstrategie en de backbone van de visual identity. Het resultaat? Een kristalhelder concept: "We help gamechangers to become Thought Leaders.” Want waar het imago van PR grijs en stoffig is komt NXT met nieuwe energie en visie om deze markt te transformeren. Het team achter NXT Agency is vernieuwend, techsavvy met de energie van de nieuwe generatie.

Made you look. Met de stijl van NXT Agency leggen we de focus op groeiversnellers en gamechangers. Daar hoort een bold kleurenpalet en een gedurfde social presence bij.

‘We hebben ons PR-bureau door Henry Handsome laten rebranden. Hierdoor staat ons bedrijf als een huis! Daarnaast hebben ze de rebranding doorgevoerd op onze website.Het proces verliep soepel en we zijn erg tevreden over het eindresultaat.’

Remi Kuchler
Oprichter Nxt Agency
Klant
Nxt Agency
Diensten
Merkstrategie - Positionering - Identity Design - Digital Design - UX - Brand Management - Motion Design - Content Design

Klaar om een clever brand te bouwen?

Neem contact op