Vergeet de digitale problemen van vandaag. Bouw mee aan de digitale wereld van morgen

Visual identity
Strategy
synetic

Een Clever Brand als digitale expeditie. We nemen je mee naar Planet Synetic!

Planet Synetic, home of the digital Pioneers

Synetic is een team van veertig hightech developers dat vanuit een monumentaal Haarlems pand werken aan de digitale producten van morgen. We wilden de magie die ze maken in code vertalen naar een pakkend merkverhaal en design waar je energie van krijgt, en die helpt om het verhaal van hun technische kunsten te vertellen.

Planet Synetic, home of the digital pioneers

Onze designers lieten zich inspireren door de kracht van developers. Hun code kan nieuwe werelden creëren. Met die gedachte werd ‘Planet Synetic’ gecreëerd als basis van het visuele concept. Het logo werd getransformeerd tot planeet en werd het visionaire startpunt van een digitale expeditie naar de digitale toekomst.

Most of digital initiatives and companies are about getting on par with and reacting to digital problems rather than designing the future

Digital pioneers nemen klanten mee op een expeditie vol visie en inzicht

Het strategische traject kwam tot een conclusie met de merkbelofte ‘creating your digital future together’. Voortbouwend op die gedachte werden de medewerkers van Synetic uitgeroepen tot digital pioneers die klanten kunnen meenemen op een expeditie vol visie en inzicht, op naar een digitale toekomst.

Het merk komt tot leven

We dachten en werkten het idee van een expeditie en een planeet tot in de puntjes uit. Van strategie en design tot digital en communicatie. We zetten het merk niet alleen neer, maar wekten het volledig tot leven. Met een brandvideo en een interne lancering. Een strakke contentstrategie, nieuwe functietitels en een planeet op een sokkel. Je zou het kantoor met al die digital pioneers nu eens moeten zien. Welcome to Planet Synetic!

‘Henry heeft ons op scherp gezet! Het merk Synetic meer bravoure gegeven en haakjes gecreëerd waar we onze communicatie en performance marketing nu zelf mee op kunnen tuigen. Henry is niet alleen strategisch en creatief, maar onderneemt ook echt mee!’

Joost Appers
Co-Owner Synetic
Klant
Synetic
Diensten
Merkstrategie - Positionering - Merkmanifest - Digital Design - Video - Motion - Content Design - Beeldconcept

Klaar om een clever brand te bouwen?

Neem contact op