Communication

Is het tijd om met verse creativiteit en handsome design je merk nieuw leven in te blazen en je doelgroep wakker te schudden? Henry’s creatieve denkers en makers ontwikkelen content en campagnes om jouw merk relevant en uniek te maken.

Neem contact met ons op

De waarde van een idee ligt
in het gebruik ervan.

Creativiteit in business

Wat we maken en bedenken, brengen we ook in de praktijk. We gaan van strategie naar tactiek. Met advertenties en activaties, werving, campagnes, films en socials. We zijn er voor de lange termijn, van dag tot dag. Als het marketingteam dat je altijd al had willen hebben. Medeplichtig aan jouw succes.

We zijn jouw creatief geweten, een team van doeners met vele handen. Samen werken we structureel aan een merk dat bruist van het leven.

‘Henry Handsome is een fijne partij om mee samen te werken. Ze streven naar de juiste balans tussen design en effectiviteit. Daarnaast denken ze graag mee en gaan ze door tot in perfectie.’
Tycho Spanjer
Talent & Pro
Communication

Dit levert communication je op.

Content creatie

Dit is waar alles samenkomt, we gebruiken het creatieve concept en brand design voor de meest opvallende content. Van crispy (campagne)beeld en video tot illustratie en krokante copy.

Wervingscampagne

Slimme content en campagnes om talent te werven, uiteraard op basis van een clever employer brand.

Campagne

We vertalen je merkstrategie naar een clever campagne concept dat je merk laat groeien. Crossmediaal of met de focus op één kanaal.

Visual design

We maken de middelen die nodig zijn om je merk nóg slimmer te maken, van whitepapers tot presentatietemplates, van standdesign tot merchandise. Samen bedenken we het, onze designers maken het. Van een incidentele opdracht tot structureel samenwerken via ons Clever Brand Program.

Social media

Van pakkende copy tot aantrekkelijke animaties. Wij zorgen voor een contentkalender die tot de nok toe gevuld is.

A Clever Brand dreams, creates and accelerates

Lees meer over onze werkwijze

De combinatie van strategie, creatie en design creëert een nieuw soort groei die nodig is om relevant en onderscheidend te zijn.

‘A display of character’

Bekijk alle cases
1
5