Digital design

Digital Design laat de digitale wereld van je merk tot leven komen. Het is interactief en altijd in beweging. Een continu proces van ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren. Het is de kunst van Digital Design om alle onderdelen goed met elkaar te laten samenwerken. Dat vraagt om technisch vernuft, creatief talent en vooral veel menselijk inzicht.

Neem contact met ons op

Good digital design is beautiful first. It is not how it works, it is how it feels.

Wat is digital design?

Digital design is het creëren van de digitale wereld van je merk, één consistent verhaal op meerdere platforms en media. Het bepaalt de vorm van je website, e-mailmarketing, social kanalen, intranet en apps. Of iets poëtischer: het laat de digitale wereld van je merk tot leven komen.

Bij goed digital design lijkt alles vanzelf te gaan. De content komt bij je binnen, maar dringt zich niet op. Je kunt er je weg vinden zonder na te denken en er een tijdje rondhangen zonder te verdwalen. Het is alsof je er thuis bent. En dat is precies de bedoeling. Want Digital Design draait om mensen.

Styles comes and goes. Good digital design is a language, not a style.

Goed bedacht, goed gemaakt

Henry is onderdeel van Label34, een strength based digital collective, met 95 tech talenten die jouw digitale dromen waarmaken. Webdevelopers, appbouwers, motion designers, UX-specialisten en SEO-schrijvers. Ons team van digitale architecten kan alles zelf bedenken én bouwen. Ontwerp en ontwikkeling gaan in ons team hand in hand. Of je nu een nieuwe website nodig hebt, je eerste app wil lanceren of een campagne op wil zetten, bij Henry werken de strategen, creatievelingen en bouwers samen van begin tot eind.

‘Henry Handsome heeft ons bijna vier jaar geleden - bij onze start - geholpen met de brand identity en website van Castro Communicatie. Dat is heel snel, goed en pragmatisch verlopen. Een hele positieve ervaring!’
Stefan de Bruijn
Castro Communicatie
Digital design

Dit levert digital design je op.

Digitale strategie en concept

De digitale beleving die een app of website moet bieden. Gestart vanuit het merk, gebouwd voor de gebruiker. Het realiseert ambitie en raakt je doelgroep. Een combinatie van zachte storytelling en harde KPI’s.

Design system

Wij designen op basis van atomic design. Een designsysteem opgebouwd uit elementen om een interface logisch op te bouwen. Dit zorgt voor consistentie in je design.

User experience

“Wie komt er en wat gaan ze daar doen?”. Dat is de vraag die aan de basis staat van User Experience. We maken een informatie-architectuur, wireframes, user- en client journeys.

Web & App design

De plek waar alles samenkomt. Je merkstrategie, digital strategie en UX inzichten vormen de basis van het design van jouw digitale platform.

Concept

Ontwerp en ontwikkeling gaan in ons team hand in hand. Van slimme oplossingen in Webflow en Wordpress tot complexe platformen in samenwerking met onze partner Synetic. Wat we bedenken maken we met liefde en aandacht.

Motion

Beweging trekt de aandacht en maakt een design compleet. Van subtiele microanimaties tot video en paralex. Via motion komen onze designs tot leven.

Web copy

Schrijven voor het web vraagt om meerdere skills; Google moet het waarderen, maar het mag je bezoeker niet vervelen. Die balans vinden we en bewaken we bij het schrijven van webcopy.

Development

De technische realisatie van de webdesigns, oftewel het bouwen van de website. Gezamenlijk kiezen we of we de website in Wordpress of Webflow bouwen, afhankelijk van de wensen en technische benodigdheden.

A Clever Brand dreams, creates and accelerates.

Lees meer over onze werkwijze

De combinatie van strategie, concept en design creëert een nieuw soort groei die nodig is om relevant en onderscheidend te zijn.

‘A display of character’

Bekijk alle cases
1
5